Vers en diepgevroren vlees

Peter brengt onze slachtrijpe koeien, stieren, kalveren, schapen, lammeren en varkens naar slagerij Jonkers in Est. Dit is een zelfslachtende keurslager waar de dieren fatsoenlijk behandeld worden. Een deel van het vlees wordt in porties van 300 tot 600 gram verpakt en diepgevroren. pakjes diepvriesvlees

klik hier voor de prijslijst van het diepvriesvlees

Het meeste vlees wordt vers in pakketten van 5 kg(lams- en kalfsvlees) of 10 kg (rund- en varkensvlees) verkocht. Als u hier uw emailadres aan ons doorgeeft dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden wanneer we welke vleespakketten klaarmaken. Uw bestelling wordt klaargemaakt als u een bevestiging heeft ontvangen!

De pakketten bestaan uit alle soorten vlees die van het dier afkomstig zijn, in de verhoudingen waarin ze van het dier komen. Wanneer er bijvoorbeeld 10% riblappen van een koe komen, dan krijgt u ook 10% (= 1 kg) riblappen in uw pakket. En als er 4% entre cote van de koe komt, dan krijgt u 400 gram daarvan in uw pakket. Zo worden alle soorten vlees gewogen en verdeeld. Op ieder zakje vlees staat duidelijk welke soort erin zit.

Klik hier voor informatie over de inhoud en de prijzen van de vleespakketten.

vleeswaren

Van een deel van het vlees laten we door slager Jonkers biologische vleeswaren maken. We verkopen onder andere peperham, runderham, runderrookvlees, ontbijtspek, leverworst en droge worsten.