De winkel

 

De winkel  Wij vinden direct contact tussen producent en consument belangrijk. Daarom proberen we de produkten die we op de boerderij produceren rechtstreeks te verkopen: groenten, fruit, eieren, melk en vlees.
De dieren die slachtrijp zijn gaan naar ambachtelijke slager Jonkers in Est, het vlees komt terug. Vandaar dat u bij De Groene Geer eerlijk en vertrouwd lams-, varkens-, rund-, kalfsvlees en kip kunt kopen. Tijdens het klaarmaken van het vlees is Saskia bij de slager aanwezig om het vlees direkt in te pakken.
Veel mensen kiezen voor een pakket vers vlees van 5 kg (lams- en kalfsvlees) of 10 kg (rund- en varkensvlees). In zo'n pakket zijn alle soorten vlees van het dier vertegenwoordigd. Anderen kopen liever kleine, diepgevroren pakjes vlees. Een overzicht van de voorraad en/of slachtdatum staat in aktueel. Voor het kruiden van sommige vleessoorten worden uitsluitend biologische kruiden gebruikt.

Naast onze eigen produkten verkopen we ook zo'n 1500 biologische basis levensmiddelen. Dit zijn onder andere schoonmaakmiddelen, wijnen, honing, meel, kruiden, pasta's, rijst, koffie, thee snoepjes en nog veel meer. Wij kopen deze spullen in bij De Nieuwe Band, een groothandel in biologische levensmiddelen. Dit is een sympathieke club die zich actief inzet voor het beschikbaar stellen biologische produkten en het uitdragen van het belang daarvan. Bovendien stellen ze een gedeelte van hun winst ter beschikking aan goede doelen en projecten over de hele wereld.Daarnaast kopen we ook kruidenierswaren in bij Natudis en extra groenten/fruit en zuivel bij Udea.Lokale groenten en fruit, sappen en stropen worden door kavel55 gebracht.

In 
de winkel

Vers Brood en gebak wordt iedere vrijdag geleverd door de bakkers van Thedinghsweert uit Kerk Avezaath, door de consequente BioBakker uit Ahaus, bakkerij Zonnemaire uit Waspik en de heerlijke snijkoeken bakkerij Verbeek uit Brummen.

Bord aan de weg met openingstijden 

Openingstijden van de winkel

  • donderdag van 13.00 uur tot 18.00 uur
  • vrijdag van 10.00 uur tot 20.00 uur
  • zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur